top of page
  • Writer's pictureBastian Friborg

Energi- og fødevarekrisen har ikke sluppet os endnu

Hos Maekhong Thai Take Away har vi længe været optimistiske og håbet på en snarlig afslutning af krigen i Ukraine og den fødevare- og energikrise vi befinder os i!


Modsat mange andre steder, har vi ikke hævet priserne siden krigen i Ukraine brød ud. Vi har slugt de højere priser på råvarer og håbet på en snarlig løsning.


Nu er vi imidlertidig kommet til et punkt, hvor inflationen for alvor gør sig gældende. Tårnhøje elregninger (selvom vi slukker for lys i vores kølemontre og prøver at spare hvor vi kan), konsekvent højere priser på alt fra kylling til olie mm. gør, at vi simpelthen er nød til at hæve priserne. Vi beklager ulejligheden!

99 views0 comments

Recent Posts

See All

Nomineret til THA Food & Restaurant Awards 2022

Det er med stolthed, at vi har modtaget nomineringen til dette års THA Food & Restaurant Awards 2022! Se pressemeddelse her: The Travel & Hospitality Awards is proud to announce that Maekhong ApS has

Veganske varianter og smag

Hos Maekhong Thai Take Away har vi mulighed for at lave næsten alle retter ægte veganske! Modsat mange andre steder, hvor vi har erfaring fra, så bruger vi et reelt vegansk alternativ til f.eks. øster

bottom of page